четвер, 9 жовтня 2014 р.

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек


До уваги класних керівників, учнів, батьків!
В школі проводиться Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек!
Ласкаво запрошуємо всіх до шкільної бібліотеки!


Для розкриття потенціалу шкільних бібліотек, підняття їх престижу, привернення уваги учительської, учнівської та батьківської громадськості до книги у нашій країні започатковано щорічне проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек відповідно наказу Міністерства освіти і науки України (МОН) з 01 по 31 жовтня.
У 2014 році перший Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек проходитиме під гаслом «Шкільна бібліотека - стратегічний партнер освіти».
Ініціатором важливого рішення разом з МОН виступила ДНПБ України ім. В.О.Сухомлинського.
Мета Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек - об'єднання духовних і інтелектуальних ресурсів України для розвитку вітчизняних шкільних бібліотек як каталізаторів процесів виховання, освіти та розвитку дітей і юнацтва.
Основними завданнями місячника є висвітлення здобутків шкільних бібліотек та популяризація їх діяльності. Також це час для привернення уваги громадськості до проблем шкільних бібліотек, ініціювання пілотних проектів їх модернізації, залучення додаткових ресурсів для їх інноваційного розвитку.

Немає коментарів:

Дописати коментар