четвер, 30 квітня 2015 р.

Сторінками календаря

1 Травня - День міжнародної солідарності трудящих



    Свято 1 Травня історично стало способом публічного проголошення соціальних вимог робочого класу, днем солідарності усіх, хто готовий виходити на демонстрації, щоб заявити про свої права та потреби.
     У 1992 році Міжнародний день солідарності трудящих був перейменований у свято Весни і Праці. В Україні, яка стала незалежною на той момент, свято зберегло свою колишню назву, 1 і 2 травня згідно з Кодексом законів про працю – вихідні дні. У світі 1 Травня як і раніше відзначається як пролетарське свято солідарності.
    1 травня - це чудове свято, і як би його не називали - Днем солідарності трудящих, чи святом весни і праці, для багатьох воно традиційно символізує відродження і прихід весни. В цей день особливо відчувається великий емоційний заряд, який несе в собі це свято, пов'язаний з відчуттям весняного пробудження природи, урочистої згуртованості всього народу.
    Нехай щедре тепло весняних днів наповнить вас натхненням і оптимізмом, подарує бадьорий, радісний настрій і додасть сил для нових звершень.
     Здоров’я, щастя Вам і вашим родинам, шановні українці, впевненості у власних силах, принциповості у відстоюванні трудових, соціально-економічних прав та інтересів!

Немає коментарів:

Дописати коментар